fbpx

Aanmelden

Repetitie bijwonen om te kijken of ons koor je past?       Ja,graag!       Mail vooraf even naar secretaris@veldhovenskamerkoor.nl. dan ontvangen we je naar behoren en hebben partituren voor je.
We repeteren wekelijks op maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de Immanuelkerk Veldhoven.

In overleg met de dirigent zing je direct met ons mee, of beperk je je nog (omdat we aan de afwerking van een stuk bezig zijn) tot luisteren. Na een stemtest, afgenomen door de dirigent en een koorlid, word je eerst aspirant lid of project lid. Je krijgt dan toegang tot Dropbox waar onze partituren staan. Van de voor ons in ‘echt’ vreemde talen gezongen liederen hebben we door native speakers ingesproken teksten. We hebben Midi-files voor zelfstudie.

We gebruiken een repetitieschema en studeren onze partij thuis in.

Naast het als koor instuderen van de noten, we gaan al snel naar de muzikale afwerking.

Proefperiode duurt drie maanden.

Projectlidmaatschap

Zing je graag in een kamerkoor, maar met een slag om de arm, dan is er ons projectlidmaatschap. Bij de repetities houden we rekening met de projectleden, omdat we door het jaar heen ook voor andere concerten repeteren. Projectleden betalen contributie verrekend naar het aantal repetities dat je meezingt (€ 6,= per repetitie inclusief koffie / thee tijdens de pauze). De start van het bijwonen van repetities door projectleden is in overleg met de dirigent en is afhankelijk van hoeveel je thuis zelf wil /kan instuderen. Kijk op de “Projecten“-pagina voor de inhoud van de komende projecten . Meer informatie of aanmelden: secretaris@veldhovenskamerkoor.nl.

Oude foto uit 2016

Ja….je hebt gelijk.    De samenstelling van ons koor is sindsdien veranderd de omvang is bijna even groot gebleven.     Zag je borden bij de tenoren?    Die borden kunnen we in 2024 ook op andere plekken neerzetten.    Tenoren is de 1ste prioriteit dan alten, bassen en sopranen. Kom vooral een keer langs om te ervaren hoe het is om bij het Veldhovens Kamerkoor te zingen.