Projecten

Als u kennis wil maken met het Veldhovens Kamerkoor is deelname aan een project wellicht iets voor u. Maak een keuze uit de onderstaande concerten en meld je aan als projectlid: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl!

Periode tbtUitvoering Thema / uit te voeren werken
Voorjaar 2020

uitgesteld i.v.m. COVID-19

Voor het voorjaarsconcert zijn we op zoek naar enkele tenoren en bassen. Graag opgeven via onderstaand adres. Het beloofd een mooi concert te worden met een Engelstalig programma:

Tallis: motetten (Verily, verily I say unto you en If ye love me.)

GibbonsThis is the record of John

Purcell: Remenber not, Lord, our offences; Funeral Music for the Death  of Queen Mary

Händel:  koorwerken uit Saul

Rutter: The Spring of Thyme

Stopford: Do not be afraid

18 april generale repetitie

najaar 2020

n.t.b.

In het najaar is het plan om buiten Veldhoven een optreden te verzorgen. Wil je daar aan meedoen geef je dan op via onderstaand e-mailadres

november december

Concert in Kerstsfeer 2020

Dit jaar zullen we samen met het Oisterwijks Kamerkoor onze bijdrage leveren aan de 10e editie van het benefit concert van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. Als je hier aan mee wilt doen, geef je dan op via onderstaand e-mailadres.

19 december generale repetitie

Voor projectleden wordt de contributie verrekend naar het aantal repetities dat wordt bijgewoond (€ 6,= per repetitie inclusief koffie / thee tijdens de pauze). De start van het bijwonen van repetities door projectleden gebeurt in overleg met de dirigent en is afhankelijk van hoeveel u thuis zelf wil /kan instuderen. Voor meer informatie of aanmelden stuurt u een mail naar: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl.