fbpx

Projecten

Als u kennis wil maken met het Veldhovens Kamerkoor is deelname aan een project wellicht iets voor u. Maak een keuze uit de onderstaande concerten en meld je aan als projectlid: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl!

Periode Uitvoering Thema / uit te voeren werken

juli t/m oktober

n.t.b.

 

 

26/9

VKK on tour

Na de zomervakantie 2021 willen we een aantal gratis concerten geven in Veldhoven en Eindhoven. Bewoners van zorgtehuizen zijn meestal niet in de gelegenheid om een concert te bezoeken, maar onze muziek wordt er erg gewaardeerd. 

Ook treden we op tijdens het Korenspekatkel op zondagmiddag 26 September in Art4You.

november

december

 

Concert in Kerstsfeer 2021

De 10e editie van het benefit concert van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot is met een jaar uitgesteld. Als je hier aan mee wilt doen, geef je dan op via onderstaand e-mailadres.

18 december generale repetitie

     

Voor projectleden wordt de contributie verrekend naar het aantal repetities dat wordt bijgewoond (€ 6,= per repetitie inclusief koffie / thee tijdens de pauze). De start van het bijwonen van repetities door projectleden gebeurt in overleg met de dirigent en is afhankelijk van hoeveel u thuis zelf wil /kan instuderen. Voor meer informatie of aanmelden stuurt u een mail naar: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl.