Jamulusrepetitie

Inmiddels repeteren we weer live, maar van januari t/m begin juni repeteerde het Veldhovens Kamerkoor via Jamulus.

Jamulus informatie:

Iedereen heeft een microfoon en koptelefoon die via een audio interface en een computer met internet is verbonden.

Jamulus opstelling

Aan het begin van de repetitie worden van iedereen afzonderlijk de instelling gecontroleerd en binnen 5 minuten zijn we begonnen met inzingen. In Jamulus kan je van elke stem het volume apart instellen.

Ook bestaat de mogelijkheid om zonder audio interface mee te zingen met de repetitie. Vanwege de vertraging in Zoom staat dan je microfoon uit.

Wil je meer weten over Jamulus of heb je interesse om live met ons mee te zingen, meld je dan aan via: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl