Projecten

Als u kennis wil maken met het Veldhovens Kamerkoor is deelname aan een project wellicht iets voor u. Maak een keuze uit de onderstaande concerten en meld je aan als projectlid: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl!

Periode Uitvoering Thema / uit te voeren werken
oktober t/m december 2018 zaterdag 15 december 2018 – Sint-Jan de Doperkerk, Oerle

zondag 23 december 2018 – Abdij Koningshoeven, Berkel-Enschot

Kerst:
Eerst een concert in samenwerking met Alexanderband en een week later met strijkorkest, blokfluitensemble en het Oisterwijks kamerkoor in de Abdij Koningshoeven; Een gevariëerd programma met werken van Poulenc, Tavener, Rutter, Ramírez, Desamours, Díaz, etc.
januari t/m april 2019 zondag 7 april 2019 – Veldhoven Voorjaarsconcert i.v.m. het 30 jarig bestaan.
september t/m november 2019 zondag 3 november  – Veldhoven Concert in het kader van “Herdenken” met o.a.  Er reed een trein naar Sobibor, een indrukwekkend werk naar een gedicht van Bert Voeten en op muziek gezet door Mathieu Dijker (1927-2018)

Voor projectleden wordt de contributie verrekend naar het aantal repetities dat wordt bijgewoond (€ 6,= per repetitie inclusief koffie / thee tijdens de pauze). De start van het bijwonen van repetities door projectleden gebeurt in overleg met de dirigent en is afhankelijk van hoeveel u thuis zelf wil /kan instuderen. Voor meer informatie of aanmelden stuurt u een mail naar: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl.