Projecten

Als u kennis wil maken met het Veldhovens Kamerkoor is deelname aan een project wellicht iets voor u. Maak een keuze uit de onderstaande concerten en meld je aan als projectlid: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl!

Periode Uitvoering Thema / uit te voeren werken
januari t/m april 2019 zondag 7 april 2019 – Veldhoven Voorjaarsconcert in samenwerking met hetKlarinetensemble van Factorium Tilburg.
G. Dyson: Four songs for sailors
E. Elgar: The Shower, As Torrents in Summer, The Dance, Lullaby, Spanish Serenade
G. Finzi: My Spirit sang all day, Wherefore tonight, I praise the tender flower
G. Fauré: Cantique de Jean Racine, Madrigal, Pavane
J. Wagenaar: Calme des nuits

Generale repetitie op zaterdagmiddag 6 april.

september t/m november 2019 zondag 3 november  2019 – Veldhoven Concert in het kader van “Herdenken” met o.a.  Er reed een trein naar Sobibor, een indrukwekkend werk naar een gedicht van Bert Voeten en op muziek gezet door Mathieu Dijker (1927-2018)

Samenwerking met het Sondervick college en Stichting Sobibor.

Generale repetitie op zaterdag 2 november.

november en december 2019 zondag 15 december  2019 – Veldhoven Lessons and Carols in samenwerking met de Immanuelkerk

Voor projectleden wordt de contributie verrekend naar het aantal repetities dat wordt bijgewoond (€ 6,= per repetitie inclusief koffie / thee tijdens de pauze). De start van het bijwonen van repetities door projectleden gebeurt in overleg met de dirigent en is afhankelijk van hoeveel u thuis zelf wil /kan instuderen. Voor meer informatie of aanmelden stuurt u een mail naar: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl.