(Project) Lid worden van het Veldhovens Kamerkoor?

Wilt u eens een repetitie bijwonen om te kijken of het koor iets voor u is? U bent van harte welkom! Mail vooraf even naar voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl.
De wekelijkse repetitie is op maandagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de Immanuelkerk, Teullandstraat 1, Veldhoven

Wanneer je komt, krijg je van ons partituren te leen waarmee we op dat moment bezig zijn. In overleg met de dirigent zing je direct met ons mee, of beperk je je nog (omdat we aan de afwerking van een stuk bezig zijn) tot luisteren. Na een stemtest, afgenomen door de dirigent en een deskundige op het gebied van zangtechniek, word je eerst aspirant lid of project lid voor een productie. Je krijgt dan definitief alle partituren. Bij de in de voor ons echt vreemde talen gezongen liederen gebruiken we door native speakers ingesproken teksten. Vaak zijn er van onze stukken Midi-files voorhanden.

We repeteren volgens een door de dirigent opgesteld repetitieschema en dienen onze partij thuis in te studeren. Naast het als koor instuderen van de noten, wordt op de repetities dus al snel aan de muzikale afwerking gewerkt.

De proefperiode duurt drie maanden, waarna de dirigent je hopelijk welkom zal heten als vast koorlid.

Wij waarderen je belangstelling en zien je bezoek graag tegemoet!

Projectlidmaatschap

Voor wie graag zingt in een kamerkoor, maar geen lid wil worden, bestaat de mogelijkheid om als projectlid mee te doen. Bij de repetities houden we rekening met de projectleden, omdat we door het jaar heen ook voor andere concerten repeteren. Voor projectleden wordt de contributie verrekend naar het aantal repetities dat wordt bijgewoond (€ 6,= per repetitie inclusief koffie / thee tijdens de pauze). De start van het bijwonen van repetities door projectleden gebeurt in overleg met de dirigent en is afhankelijk van hoeveel u thuis zelf wil /kan instuderen. Kijk op de “Projecten“-pagina voor actuele data van geplande projecten. Voor meer informatie of aanmelden stuurt u een mail naar: voorzitter@veldhovenskamerkoor.nl.