VKK meets England, with a touch of France

Evenementgegevens

Op zondag 7 april 2019 geeft het Veldhovens Kamerkoor een voorjaarsconcert met als titel: “VKK meets England, with a touch of France”.

We brengen o.a.: “Four songs for sailors” van G. Dyson en diverse werken van G. Elgar, G. Finzi, G. Fauré en J. Wagenaar.

Hierbij worden we begeleid door Kazue Goto op piano en het Klarinet-ensemble Factorium uit Tilburg. Zij zullen daarnaast ook eigen repertoire ten gehore brengen.

Kaarten voor dit concert kosten € 12,= (€ 6,= t/m 12 jaar) en zijn inclusief een kop koffie of thee tijdens de pauze.

Voor het reserveren van kaarten kunt u een E-mail sturen naar kaarten@veldhovenskamerkoor.nl. Vermeld daarbij uw naam, telefoonnummer en het aantal kaarten.

Maar misschien wilt u van deze gelegenheid gebruik maken om vriend te worden van het Veldhovens Kamerkoor? Voor slechts € 25,= per jaar steunt u het koor en krijgt u het kaartje voor dit concert alvast gratis! Kijk voor de voorwaarden op Vrienden van het VKK.