Jubileumconcert – VKK 30 jaar

Evenementgegevens

Op 3 november 2019 zal een bijzonder jubileumconcert plaatsvinden in de Wilibrorduskerk te Zeelst. Voor het 30 jarige bestaan van het Veldhovens Kamerkoor is een project gestart rond het thema “Oorlog blijvend herdenken”, waarbij ook leerlingen van het Sondervick college Veldhoven meedoen met beeldend kunst en dans.

Voor het koor staan o.a. “Er reed een trein naar Sobibor” van Mathieu Dijker en het “Kyrie” uit de Mis in C-klein van Mozart op het programma.

Met medewerking van: Stichting Sobibor, Sondervick College Veldhoven, Cardo Dance Department Veldhoven en het Oisterwijks Kamerkoor

Meer informatie over de componist Mathieu Dijker kunt u vinden op: www.mathieudijker.nl

Vanaf 14.30 uur is de kassa open.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Jaarlijks worden er meer dan 3.500 projecten ondersteund.

De Stichting Gilles Hondius Foundation (GHF) is in maart 2004 opgericht met als doel de bevordering en ondersteuning van kunstbeoefening en van wetenschappelijk onderzoek.

Coppelmans Veldhoven Sondervick is veel meer dan zomaar een tuincentrum. Breng ons een bezoek, bekijk de laatste trends en doe inspiratie op voor in en om het huis. Wij bieden je dagverse aanvoer van planten en onze medewerkers staan voor jou klaar om je te adviseren.